Hotell i Stockholm

Letar du efter ett hotell i Vasastan, med närhet till kollektivtrafik och till populära sevärdheter? Hotel Birger Jarl i centrala Stockholm, ett hotell i Vasastan som gör skillnad med 271 moderna rum och sviter, inklusive gym och andra bekvämligheter. Våra hotellrum är anpassade för både enskilda resenärer, par och grupper.
Genom att boka direkt med oss får du möjlighet att låsa upp exklusiva förmåner, inklusive en 10% rabatt på din vistelse. Boka nu och upplev Stockholm på nära håll från vårt hotell.

Våra rum

Faciliteter

Frukostbuffé

En god start på dagen
Vi månar om alla, därför har vi också ett stort utbud av gluten- och laktosfria produkter, prata med vår personal så hjälper vi dig.

Gym med utsikt

Öppet varje dag 06:30-22:00
Träna på vårt fullt utrustade gym med utsikt över Stockholms takåsar och få en bra start på dagen.

Hotellparkering

Rymligt och centralt
Bilen parkerar du bekvämt i vårt garage. Därifrån tar du hissen direkt upp till hotellets lobby. Har du en elbil betalar du extra för laddning direkt i laddstolpen.

Frågor & svar

För att du ska få så snabb hjälp som möjligt har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss.

Vi accepterar inga kontanter på hotellet men tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Vi är ett rökfritt hotell. Avgift för rökning på rummet utgår med minimum 1000 kronor (gäller även e-cigarett). Enligt svensk lag är det inte tillåtet att röka på uteserveringar eller vid allmänna entréer.

För att bo på Hotel Birger Jarl så måste du vara minst 18 år. Minderåriga under 18 år är välkomna att bo på hotellet i målsmans sällskap.

Vissa rum har badkar och andra har dusch. Har du speciella önskemål så meddela det vid bokningstillfället.

Visst, det går att ordna. Meddela oss gärna när du gör din bokning.

Det går bra i vissa av våra rum. En kostnad för extrasäng tillkommer. 0-6 år fritt i babysäng eller i förälders säng. Från 7 år är priset 500kr/natt för en tredje person i rummet. Förboka detta med hotellet så att vi kan iordningställa rummet före ankomst.

Gästrecensioner

No data was found
Ta del av exklusiva medlemserbjudanden

Få nyheter och bra erbjudanden först av alla genom att gå med i vårt stamgästprogram.

Boka direkt på vår sida för bästa pris, dessutom ingår alltid frukost.

ps. glöm inte boka din sommarvistelse hos oss! Se våra erbjudanden på hemsidan.