Konferens och Möten

Planerar du för konferens, möte eller kongress i Stockholm? Hotel Birger Jarl i Vasastan har flera möteslokaler i olika storlekar utrustade med modern teknik. Hos oss finns allt du behöver. Mat, dryck samt övernattning i våra 271 hotellrum. Oavsett om ni planerar för ett mindre möte eller en större konferens kan vi erbjuda den perfekta lösningen för era behov. Vår personliga service och våra professionella konferensvärdar kommer att göra er upplevelse minnesvärd.

Mötes- & konferensrum

Arrangemang

Mingla

Varför inte boka ett härligt mingel som avslutning på en lyckad konferens? Eller bara samla kollegor eller vänner för att umgås en stund?
Minimässa
Boka in ett arrangemang med utställare hos oss
Vår konferensavdelning har egen ingång från Birger Jarlsgatan vilket passar perfekt för en lyckad minimässa.
Fest
För det stora och det lilla sällskapet
Företagsfest, 50-års kalas eller något annat värt att fira? Vi har perfekta lokaler för alla typer av firanden.

Frågor & svar

För att du ska få så snabb hjälp som möjligt har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har inte möjlighet att förvara paket eller material på hotellet/konferensavdelningen. Det går bra att skicka paket och material med leverans samma dag som ditt boende/konferens äger rum.

Eventuell fakturering ska avtalas före ankomstdagen. Kreditupplysning görs. Minimibelopp för fakturering är 5000 kronor.

Bokar du konferens hos oss kan du alltid om- eller avboka kostnadsfritt om detta sker i god tid. Olika tidsgränser gäller beroende på gruppens storlek samt hur mycket som du vill ändra. Du kan läsa mer i våra avbokningsvillkor.

Vi accepterar inga kontanter på hotellet men tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Vi är ett rökfritt hotell. Avgift för rökning på rummet utgår med minimum 1000 kronor (gäller även e-cigarett). Enligt svensk lag är det inte tillåtet att röka på uteserveringar eller vid allmänna entréer.

Husdjur är välkomna till oss. En kostnad tillkommer med 250 kr/djur/natt. Reser du med djur måste du i förväg meddela hotellet då det endast gäller ett begränsat antal rum.

Gästrecensioner

No data was found
Ta del av exklusiva medlemserbjudanden

Få nyheter och bra erbjudanden först av alla genom att gå med i vårt stamgästprogram.

Boka direkt på vår sida för bästa pris, dessutom ingår alltid frukost.

ps. glöm inte boka din sommarvistelse hos oss! Se våra erbjudanden på hemsidan.