Hotel Birger Jarl

Boka boende

Aktuella erbjudanden

Middagspaket

LYXA TILL MED EN MIDDAG
Lyxa till din vistelse med Hotel Birger Jarls middagspaket. I middagspaketet ingår kvällens rätt i vår mysiga hotellrestaurang Tulegatan 8, frukost och boende.

Guldkantspaket

Sätt guldkant på din vistelse
Lyxa till din övernattning med Hotel Birger Jarls Guldkantspaket. Du välkomnas med trevliga överraskningar på rummet.

Flytta in på Hotel Birger Jarl

Hyr ett rum månadsvis
Behöver du boende under en längre period? Hyr ett rum månadsvis. Bo i ett standardrum eller välj en studio med eget kök. Från 950 kronor/natt. Frukost, wifi och tillträde till gym ingår.

Restaurang och bar

Svenska klassiker med en modern twist
Hotel Birger Jarls restaurang och lobbybar fungerar som ett vardagsrum där du kan fylla på med energi över en generös frukostbuffé, träffa affärsbekanta över en lunch eller äta middag i lugn och ro.

Om hotellet

På Hotel Birger Jarl lovar vi våra gäster en välkomnande atmosfär och genuin omtanke. Vårt moderna hotell i centrala Stockholm är mer än bara ett exklusivt affärshotell. Vi har till vana att göra det där lilla extra för våra gäster och för de som behöver det. Vinsten från vår verksamhet går till ägaren av hotellet, Immanuelskyrkan, som hjälper mindre privilegierade grupper genom olika partnerskap och välgörenhetsprojekt både i Sverige och i andra delar av världen.

En sak är säker, vårt centrala läge är svårslaget. Hotel Birger Jarl är beläget på en av Stockholms bästa adresser med gångavstånd till det mesta du vill uppleva under din vistelse. Med stadspulsen precis utanför hotellets dörrar är Hotel Birger Jarl en plats för avkoppling. Smält alla dagens intryck över en vällagad måltid i vår restaurang, Tulegatan 8 by Hotel Birger Jarl. Hotellets hjärta är vår mysiga lobby och hotellbar, där turister och resenärer möter Stockholmare och personal i en hjärtlig blandning.

Faciliteter

Galleri

Välkommen på upptäcksfärd på Hotel Birger Jarl. Kul att du är nyfiken på oss! Vi är stolta över vårt hotell och hoppas du kommer och hälsar på.

Se & göra

Vårt hållbarhetsarbete

Birger Jarl är mer än bara ett hotell. Vinsten från vår verksamhet går till våra ägare, Immanuelskyrkan, som i sin tur hjälper mindre privilegierade grupper genom olika partnerskap och välgörenhetsprojekt både i Sverige och i andra delar av världen. Det betyder att du automatisk bidrar till en god sak – bara genom att bo eller konferera på vårt hotell!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter och bra erbjudanden först av alla i din inkorg.

Ta del av exklusiva medlemserbjudanden

Få nyheter och bra erbjudanden först av alla genom att gå med i vårt stamgästprogram.